Boka utbildning

Vi kommer gärna till er arbetsplats och håller i en introduktion eller utbildning om hur ni kan arbeta med Machofabriken! Vi erbjuder följande:

Längd: 6 timmar (inklusive pauser och lunch)
Ett heltäckande utbildningspaket om hur en arbetar med Machofabriken. Praktik och teori varvas. Deltagarna får själva prova på olika övningar. En stor vikt läggs vid deltagarnas egna reflektioner. Lämpar sig för grupper på upp till max 20 deltagare per utbildare. 5 exemplar av Machofabrikens metodmaterial (bok+DVD) ingår i priset. �Pris: 25 000 kronor (extra utbildare 15 000 kr) 
Eventuella rese- och boendekostnader tillkommer

Eventuella rese- och boendekostnader tillkommer.

Utbildningspaket (utbildning + material)  

Längd: 6 + 3 timmar (inklusive pauser och lunch)

Målgrupp: ledare

Beskrivning: En heltäckande utbildning med utgångspunkt i Machofabrikens metodmaterial. Under utbildningen varvas teoretiska moment med att deltagarna själva får prova på olika övningar ur materialet. Stor vikt läggs vid att deltagarnas egna erfarenheter och reflektioner.  I paketet ingår även en fördjupningsutbildning vid ett senare tillfälle för de deltagare som under en tid har arbetat praktiskt med Machofabriken efter utbildningen. För grupper på upp till max 20 deltagare. Fem licenser (1 år) av Machofabrikens metodmaterial ingår (ordinarie pris 7500 kr). 

Pris: 40 000 kronor

Heldagsutbildning

Längd: 6 timmar (inklusive pauser och lunch)

Målgrupp: ledare

Beskrivning: En heltäckande utbildning med utgångspunkt i Machofabrikens metodmaterial. Under utbildningen varvas teoretiska moment med att deltagarna själva får prova på olika övningar ur materialet. Stor vikt läggs vid att deltagarnas egna erfarenheter och reflektioner. För på upp till max 20 deltagare. Lämpar sig för grupper på upp till max 20 deltagare.  Fem licenser (1 år) av Machofabrikens metodmaterial ingår (ordinarie pris 7500 kr).

Pris: 25 000 kronor


Presentation/föreläsning  

Längd: 1 timme  
En introduktion till Machofabriken. Lämpar sig för större grupper, till exempel som en del av en konferens eller utbildningsdag.  
Pris: 15 000 kronor 

  

Workshop (kan även genomföras med ungdomar/elever)  

Längd: 1-2 timmar  
En introduktion av Machofabriken, där deltagarna får prova på delar ur metodmaterialet. Lämpar sig för grupper på upp till max 30 deltagare per utbildare. 
Pris: 20 000 kronor 

  

Vi har också möjlighet att sätta ihop specialsydda lösningar utifrån era önskemål. Obs: priserna är exklusive eventuell rese- och boendekostnad. 

Vi har också möjlighet att sätta ihop specialsydda lösningar utifrån era önskemål. Obs, priserna är exklusive eventuell rese- och boendekostnader. 


Röster från tidigare deltagare i hel- och halvdagsutbildningar:

”Omväxlande. Fick se mycket av materialet och uppleva det.”
”Jag fick idéer om saker jag skulle kunna jobba vidare med!”
”Dynamiskt upplägg.”
”Jag fick enkla och tydliga redskap som jag kan använda när jag arbetar med unga.”

Är du intresserad av att boka en utbildning?
Skicka en intresseanmälan till info@machofabriken.se

 

Annan utbildning om jämställdhet och förebyggande av våld

Organisationerna bakom Machofabriken har både bred och djup kompetens i de frågor som Machofabriken lyfter. Vi bedriver flera olika verksamheter och projekt i frågor om jämställdhet, och kan erbjuda anpassade presentationer och utbildningar till olika typer av aktörer i frågor om kön, män och maskuliniteter, förebyggandet av våld etc. Välkommen att kontakta oss via våra ordinarie hemsidor.