Beställ material

Machofabriken beställer du här: Beställ Machofabrikens metodmaterial. Priset är 1600 kr inklusive frakt ingen moms debiteras. Materialet skickas från oss en gång i veckan.

När du köper materialet får du det tryckta metodmaterialet, en DVD-skiva med samtliga filmer i hög visningskvalitet och rättigheter att använda materialet och filmerna i din verksamhet. 

Beställ Machofabriken 
genom att skicka ett mail till info@machofabriken med info om antalet metodmaterial (Bok + DVD) samt leverans och fakturaadress.
 
Priset är 1500 ingen moms debiteras, frakt på 95 kr tillkommer. Materialet skickas från oss en gång i veckan.

Vill du titta på filmerna och ta del av metoderna innan du köper för att säkerställa att det är något för dig? Registrera dig på hemsidan här till höger så får du tillgång till e-verktyget och möjlighet till just detta! För att kunna visa dem i klassrummet behöver du dock DVD:n.

 

Användningsvillkor

Det tryckta materialet och DVD-skivan är skyddade av upphovsrättslagen och får inte kopieras. Materialet och DVD:n får disponeras fritt inom den juridiska enhet och dess ordinarie verksamhet - exempelvis en skola eller en arbetsplats - som köpt materialet.

Ideella föreningar/organisationer får använda materialet fritt inom ramen för sin ordinarie ideella verksamhet.

Vill du starta en studiecirkel om Machofabriken? Du vet väl om att du kan starta en studiecirkel och få hjälp med att göra en studieplan och ett visst ekonomiskt stöd för material? Vänd dig till något av studieförbunden för att få reda på mer, tex ABF.

DVD:n och materialet får enbart användas för kommersiellt bruk om man har licens för detta - utan licens får man alltså inte visa eller använda materialet om man tar betalt i samband med visningar eller utbildning om materialet. Mejla till info@machofabriken.se om du är intresserad av licens.  Läs här om framtida möjligheter att använda Machofabriken i kommersiell verksamhet.

 

Är du osäker på hur du får använda eller visa filmerna och materialet, kontakta oss på info@machofabriken.se.