Utbildningar

Är du intresserad av att boka en utbildning?

Skicka en intresseanmälan till info@machofabriken.se med dina kontaktuppgifter, din arbetsplats och din roll (och gärna med ungefärlig tidsangivelse om du har det), så återkommer vi till dig med mer information.

Vi kommer gärna till er arbetsplats och håller i en introduktion eller utbildning om hur man arbetar med Machofabriken! Vi erbjuder följande:

 

Heldagsutbildning-paket (utbildning + material)  

Längd: 6 timmar (inklusive pauser och lunch) Ett heltäckande utbildningspaket om hur en arbetar med Machofabriken. Praktik och teori varvas. Deltagarna får själva prova på olika övningar. En stor vikt läggs vid deltagarnas egna reflektioner. Lämpar sig för grupper på upp till max 20 deltagare per utbildare. 5 exemplar av Machofabrikens metodmaterial (ordinarie pris 8000 kr) ingår. Pris för paketet: 25 000 kronor

  

Heldagsutbildning  

Längd: 6 timmar (inklusive pauser och lunch) Ett heltäckande utbildningspaket om hur en arbetar med Machofabriken. Praktik och teori varvas. Deltagarna får själva prova på olika övningar. En stor vikt läggs vid deltagarnas egna reflektioner. Lämpar sig för grupper på upp till max 20 deltagare per utbildare.  Pris för paketet: 20 000 kronor 

  

Halvdagsutbildning  

Längd: 3 timmar (inklusive paus)  
En komprimerad variant av heldagsutbildningen som också den varvar teori och praktik.   
Lämpar sig för grupper på upp till max 20 deltagare per utbildare.   
Pris: 15 000 kronor 

  

Presentation/föreläsning  

Längd: 1 timme  
En introduktion till Machofabriken. Lämpar sig för större grupper, till exempel som en del av en konferens eller utbildningsdag.  
Pris: 10 000 kronor 

  

Workshop (kan även genomföras med ungdomar/elever)  

Längd: 1-2 timmar  
En introduktion av Machofabriken, där deltagarna får prova på delar ur metodmaterialet. Lämpar sig för grupper på upp till max 25 deltagare per utbildare.  
Pris: 10 000 kronor 

  

Vi har också möjlighet att sätta ihop specialsydda lösningar utifrån era önskemål. Obs: priserna är exklusive eventuell rese- och boendekostnad. 


Röster från tidigare deltagare i hel- och halvdagsutbildningar:

”Omväxlande. Fick se mycket av materialet och uppleva det.”
”Jag fick idéer om saker jag skulle kunna jobba vidare med!”
”Dynamiskt upplägg.”
”Jag fick enkla och tydliga redskap som jag kan använda när jag arbetar med unga.”