Beställ metodmaterial

Vad kul att du vill börja arbeta med Machofabriken. För att använda metodmaterialet behöver du beställa en licens/prenumeration. Det gör du enkelt genom att fylla i uppgifterna nedan.

Pris för en licens/prenumeration är 1000 kr/år.

Passen är helt digitala och allt material du behöver för att hålla i Machofabriken finns samlat på plattformen.

Det går även att beställa fysiska metodböcker i samband med beställning av en licens/prenumeration. Boken innehåller teori och instruktioner för ledare och ordinarie pass. Observera att boken inte är ett krav för att använda materialet.

Böckerna kostar 500 kr/styck.

Ingen moms eller frakt tillkommer.

Mer information finns under Villkor.


Faktureringsuppgifter

Beställare (du som gör beställningen)

Användaruppgifter för inloggning

ÖvrigtVilkor

För att få tillgång till Machofabrikens metodmaterial behöver du teckna en prenumeration. En prenumeration löper över 1 år och är kopplad till en licens/användare och e-postadress. Ingen moms tillkommer till priserna. prenumerationer regleras enligt följande:

Om prenumerationen inte sägs upp minst en månad före avtalstidens utgång via e-post eller telefon förlängs avtalet ytterligare 1 år (365 dagar). Uppsägning görs till info@machofabriken.se. Under avtalstiden kommer kan kunden erhålla e-post angående nyheter kopplade till Machofabriken. Machofabriken sparar de uppgifter som angavs vid beställningen för att kunna skicka information och för fakturering. Dessa uppgifter sparas så länge kunden prenumererar på tjänsten.Prenumerationen börjar löpa från och med det datum då e-postmeddelande med kundens inloggningsuppgifter har skickats ut till angiven e-postadress. Allt innehåll i Machofabrikens metodmaterial är skyddade av upphovsrättslagen och får inte kopieras eller spridas vidare. Machofabriken får disponeras fritt inom den juridiska enhet och dess ordinarie verksamhet – exempelvis en skola eller en arbetsplats – som har tecknat prenumerationen. Machofabriken får ej användas för kommersiellt bruk, det vill säga det är inte tillåtet att visa eller använda materialet om man tar betalt i samband med visningar eller utbildning om materialet.

Machofabriken och dess ägare förbehåller sig rätten att när som helst ändra innehållet i metodmaterialet.

Jag samtycker till att MÄN (organisationsnummer 802407-2160) och MÄN:s personuppgiftsbiträden lagrar och hanterar mina personuppgifter (de som anges ovan) för att de ska kunna hantera min beställning och alla ändamål (t.ex. fakturering, leverans, utbildningstillfällen osv.) som uppstår på grund av beställningen. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke genom att informera MÄN (info@mfj.se) om detta. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Machofabriken.se använder sig av cookies. Läs mer i vår integritetspolicy.