Vi kommer gärna ut till er för att hålla en workshop eller utbildning om hur ni kan arbeta med Machofabrikens metodmaterial i er verksamhet. Vi erbjuder följande:

Eventuella rese- och boendekostnader för utbildare ingår. Priserna är exklusive moms. Vid förfrågan om processtöd eller liknande kontakta oss på info@machofabriken.se.

Utbildningspaket

Ett heltäckande utbildningspaket med utgångspunkt i Machofabrikens metodmaterial. I paketet ingår material samt två utbildningstillfällen: en grundutbildning och en fördjupningsutbildning.

Läs mer

Grundutbildning

En heltäckande utbildning med utgångspunkt i Machofabrikens metodmaterial. Licenser till det digitala metodmaterialet ingår för alla deltagare i ett år.

Läs mer

Fördjupningsutbildning

Utbildningen riktar sig till ledare som tidigare har genomgått Machofabrikens grundutbildning och som har praktisk erfarenhet av att arbeta med dess metodmaterial.

Läs mer

Workshop

En introduktion av Machofabriken, där deltagarna får prova på moment ur metodmaterialet.

Läs mer

Föreläsning

En introduktion till Machofabriken. Lämpar sig för större grupper, till exempel som en del av en konferens eller utbildningsdag.

Läs mer

Boka utbildning

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi med offert och förslag på tid.

Jag samtycker till att MÄN (organisationsnummer 802407-2160) och MÄN:s personuppgiftsbiträden lagrar och hanterar mina personuppgifter (de som anges ovan) för att de ska kunna svara på min intresseanmälan. Jag kan när som helst ta tillbaka mitt samtycke genom att informera MÄN (info@mfj.se) om detta. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här (länk).

Leave this empty/Fyll inte i detta fält: